Boten gratis verzending vanaf € 299

 
 

Official Boatman distributor of Belgium and France

Boilies van CarpFuture
Verhoog je vangstkansen met onze hoogwaardige boilies en toevoegingen
Bekijk producten
Elke vangst een succes
Ontdek producten gemaakt met de passie en expertise van ervaren karpervissers.
Bekijk producten
Previous slide
Next slide

Canadees kempzaad 25kg

00015
€52,99
Canadees kempzaad 25kg
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: CarpFuture
Opgelet: 25kg

Kempzaad, ook wel hennepzaad genoemd, is een populair aas in de karpervisserij vanwege zijn aantrekkingskracht op karpers.

1: Voorbereiding van het kempzaad: Voordat je het kempzaad gebruikt, moet je het weken. Dit kan gedaan worden door het zaad in een emmer of bak met water te plaatsen en laat het 12 tot 24u weken.

2: Koken van het kempzaad : Kook het kempzad ong 15min tot 30min. Dit zal de aantrekkingskracht van het zaad vergroten en de zaden kunnen door het koken een beetje openbarsten, waardoor de smaken en oliën vrijkomen alsook de kiemen.

3: Aandacht voor bijvangst: Houd er rekening mee dat kempzaad niet alleen karpers kan aantrekken, maar ook andere vissoorten. Als je specifiek op karper vist. Vooral voorn zal zich ook aangetrokken voelen door het kempzaad. Echter moet dat geen negatieve invloed hebben, karpers zullen door deze activiteit ook aangetrokken worden.

Mocht er alsnog teveel last van andere vissoorten zijn, leg dan uw rig enkele meters buiten de voerstek, karpers zullen de grootste drukte vermijden en net naast de voerplek azen. PS: deze tip werkt ook voor andere aassoorten maar vooral als er redelijk wat kleinere exemplaren van karpers op de stek rondhangen. De grotere vissen zijn dan net naast de voerplek aan het foerageren.

Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Bij “Carp Future” begon onze passie voor karpervissen als een hobby, die uitgroeide tot een missie om vissers de beste uitrusting te bieden. Opgericht door enthousiaste karpervissers, begrijpen we de opwinding en uitdagingen van deze sport. We selecteren zorgvuldig producten die innovatie en kwaliteit combineren, om elke viservaring te verbeteren. Onze winkel staat voor duurzaamheid, deskundigheid en een gemeenschap van gelijkgestemden. Bij ons vind je niet alleen producten, maar ook waardevolle tips en een netwerk van passie. “Carp Future” is meer dan een winkel; het is een bestemming voor elke karperliefhebber.

Voor vissers door vissers

Ontdek producten gemaakt met de passie en expertise van ervaren karpervissers.

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies