Boten gratis verzending vanaf € 299

 
 

Over ons

Welkom bij Carp Future, waar onze liefde voor karpervissen alles inspireert. Als officiële distributeur van Boatman voerboten in België en Frankrijk, garanderen we innovatie en kwaliteit. Ons assortiment bevat onze exclusieve lijn boilies en toebehoren, ontworpen voor de moderne karpervisser.

Bij Carp Future gaat het verder dan alleen voerboten en aas. Ons aanbod omvat essentiële karpervisartikelen, van koplampjes tot tentjes, allemaal bedoeld om je viservaring te verrijken. Elk product reflecteert onze passie en nadruk op kwaliteit en functionaliteit.

CarpFuture is meer dan een winkel; het is een gemeenschap van vissers die streven naar de beste vangst. Ervaar het verschil met onze visserijproducten, gemaakt door en voor vissers.

Certification of Authorization

“Sinds februari 2019 heeft Visualbaitboats met trots de rol vervuld als de officiële en exclusieve verdeler van Boatman voerboten in België. Nu, met een nieuwe mijlpaal in onze reis, neemt CarpFuture deze belangrijke taak over.

We breiden onze expertise en service uit, niet alleen in België maar ook in Frankrijk, om de karpervissersgemeenschap te voorzien van topkwaliteit voerboten. Deze evolutie markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor ons, waarin we ons blijven inzetten voor uitmuntendheid en innovatie in de wereld van het karpervissen.”

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies