Boten gratis verzending vanaf € 299

 
 

Official Boatman distributor of Belgium and France

Boilies van CarpFuture
Verhoog je vangstkansen met onze hoogwaardige boilies en toevoegingen
Bekijk producten
Elke vangst een succes
Ontdek producten gemaakt met de passie en expertise van ervaren karpervissers.
Bekijk producten
Previous slide
Next slide

Boekweit 25kg

00011
€32,99
Boekweit, de ultieme particle ?
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: CarpFuture

Boekweit, de ultieme particle?

Feit is, karpervissers die dit gebruiken zwijgen er "meestal" over in alle toonaarden.... de reden? die ligt voor de hand, boekweit kan een zeer succesvol aas zijn en is zeker minstens zo attractief dan hennep, misschien wel nog meer dan hennep !

Boekweit is rijk aan voedingsstoffen waaronder koolhydraten en eiwitten en heeft een afwijkende structuur dan andere particles.

De bereidingswijze is een beetje gelijklopend aan hennep, 12 tot 24u weken en dan koken tot wanneer de eerste kiemen zichtbaar worden (kooktijd is korter dan hennep, gemiddeld na 15min koken.....). Zodra deze volop tevoorschijn komen kan je het vuur doven en de zaadjes laten afkoelen in het kookwater. Eens afgekoeld zullen nagenoeg alle kiemen zichtbaar zijn.

Boekweit heeft een andere geur en smaak dan hennep, het kan maar eerder "zal" dus zeer dressuur-doorbrekend zijn want karpers zijn gek op kleine particles en dan zeker als ze afwijkend zijn aan andere voor hen gekende particles.

zorg wel dat er voldoende water in de pan, pot of dergelijke staat na het koken want bij het afkoelen zet de boekweit nog uit en zou het droog kunnen komen te staan......


Wij bieden ons boekweit aan, aan een zeer competitieve prijs, doe hiermee uw voordeel !

Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Bij “Carp Future” begon onze passie voor karpervissen als een hobby, die uitgroeide tot een missie om vissers de beste uitrusting te bieden. Opgericht door enthousiaste karpervissers, begrijpen we de opwinding en uitdagingen van deze sport. We selecteren zorgvuldig producten die innovatie en kwaliteit combineren, om elke viservaring te verbeteren. Onze winkel staat voor duurzaamheid, deskundigheid en een gemeenschap van gelijkgestemden. Bij ons vind je niet alleen producten, maar ook waardevolle tips en een netwerk van passie. “Carp Future” is meer dan een winkel; het is een bestemming voor elke karperliefhebber.

Voor vissers door vissers

Ontdek producten gemaakt met de passie en expertise van ervaren karpervissers.

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies